reede, 10. märts 2017

TALVISED MATKAD


See talv on olnud lumega üsna kitsivõitu ja kelgud konutavad  nukra moega lasteaia ukse taga. Oleme igal võimalusel kelgumäele kiirustanud kui veidigi kannatab kelguga alla sõita. Isegi vastlapäeva saime peetud kuigi mäele jõudmiseks tuli kelkusid läbi porilompide sikutada, aga kõige pikemad liud said siiski lastud.

Ka meie mänguaed on talveperioodil suurte veelompide tõttu üsna kasutuskõlbmatu olnud ja nii tulebki õuesoleku aeg sisustada lühemate või pikemate jalutuskäikudega lasteaia ümbruses. Õnneks on matkamise võimalused Holstres mitmekesised ja lapsed on enamasti rõõmsalt elevil kui helkurvestide selgapanekuks läheb.

Ühel eriti kaunil talvepäeval otsustasime teha järjekordse ringi ümber Holstre järve. Olles pool ringi läbinud,  tekkis ahvatlus kõndida otse üle järvejää lasteaiani. Kuna koolilastel oli jää juba pikemat aega uisurajana kasutuses olnud, siis võtsime meiegi julguse kokku ning tegime matkatee lühemaks.
Loomulikult sai ka liugu lastud ja oh seda rõõmu ja rõkkamist selle juures! Tulemuseks punased põsed ja ainult üks arvestatava suurusega muhk.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar